Bismo Hybrid Jacket Men - ID: PL10310

UrbergBismo Hybrid Jacket Men

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Bismo Hybrid Jacket Men från Urberg

Bismo Hybrid Jacket Men från Urberg är en mellanlagersjacka för herrar, med fyllning av ull och polyester över bröstet som värmer där det behövs mest. Använd jackan som den är en torr och kylig dag på stan, eller ha den under en skaljacka när vädret är ostadigt på vandringen eller söndagsutflykten. Material: 88% polyester, 12% elastan
Fyllning: 70% ull, 30% polyester
Egenskaper för Bismo Hybrid Jacket Men:
Vattentät: Nej
Vikt: 340 g
Huvudmaterial: Polyester
Huva: Nej
Vindtät: Nej
Fyllning: Ull/Syntet
Vi i Skandinavien har en lång tradition med friluftsliv. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra, kan ladda batterierna och skapar gemenskap. Många av oss har säkert varma minnen från en lägereld med grillad korv och marshmallows. Friluftsliv kan vara allt från en uppfriskande promenad i parken till det stora äventyret. Naturupplevelsen tar sin fart så fort du går utanför dörren. Vi på Urberg vill leverera bra grejer som passar just dina upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med Skandinavisk mentalitet som innebär hållbara, jordnära, prisvärda och genuina kvalitetsprodukter. Urberg är även anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

Visa alla Mellanlagersjackor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!