Classic Thermo 1 L - ID: PL10704

UrbergClassic Thermo 1 L

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Classic Thermo 1 L från Urberg

Classic Thermo 1 L från Urberg är en klassisk ståltermos med dubbla väggar och vakuumisolering som håller din dryck varm eller kall i många timmar! Snabböppningen är tätad med silikon som förhindrar läckage och locket fungerar även som en kopp när du är på språng. Kokande vatten som hälls i termosen har följande temperatur efter
6 timmar = 80ºC
24 timmar = 60ºC

•Rostfritt stål 304SS i både inre och yttre väggen
•Vakuumisolerad
•Lock och handtag i BPA-fri plast
•Silikontätning i öppningen förhindrar läckage
•OBS! Tål ej maskindisk

Egenskaper för Classic Thermo 1 L:
Diameter x Höjd: 90x290 mm
Snabböppning: Ja
Vikt: 640 g
Rostfritt stål invändigt: Ja
Rostfritt stål utvändigt: Ja
Volym: 1000 ml
I Skandinavien har vi en lång tradition av friluftsliv. De flesta av oss har fått följa med våra föräldrar, redan som små barn. Vi tycker det är viktigt att föra denna tradition vidare till nästa generation. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra och det är en plats där vi tillåts att bara vara. Vi umgås på samma villkor och alla kan vara med, gammal som ung. Urberg® levererar utrustning och kläder som passar hela familjens upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med skandinavisk mentalitet. Det innebär prisvärda kvalitetsprodukter. Urberg® är anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

Visa alla Termosar

 • Miljö och etik

  Blank
  URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!