Missa inte! Just nu kan du spara upp till 600 kr i vår populära rabattstege*      Villkor

UrbergDelux Airmat

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Delux Airmat från Urberg

Delux Airmat är Urbergs mest bekväma liggunderlag och passar perfekt för dig som prioriterar mycket hög komfort framför låg vikt och packvolym. Delux Airmat är hela 7,5 cm tjockt och 66 cm brett för att ge dig en riktigt god natts sömn ute i vildmarken.
 • Blåses upp för hand, gärna med Urberg Drybag Pump som förhindrar att fukt från utandningsluften kommer in i liggunderlaget och möglar där
 • Material: 190T polyester/30D stretch polyester
Egenskaper för Delux Airmat:
Yttermått längd x bredd: 195x66 cm
Isoleringsmaterial: Luft/Skum
Packmått ca (längd x bredd x höjd): 30x14 cm
Vikt: 1194 g
R-värde (US): 1,9
Tjocklek: 7,5 cm
Vi i Skandinavien har en lång tradition med friluftsliv. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra, kan ladda batterierna och skapar gemenskap. Många av oss har säkert varma minnen från en lägereld med grillad korv och marshmallows. Friluftsliv kan vara allt från en uppfriskande promenad i parken till det stora äventyret. Naturupplevelsen tar sin fart så fort du går utanför dörren. Vi på Urberg vill leverera bra grejer som passar just dina upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med Skandinavisk mentalitet som innebär hållbara, jordnära, prisvärda och genuina kvalitetsprodukter. Urberg är även anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

Visa alla Uppblåsbara Liggunderlag

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!