BLACK WEEK!     Dam   Herr   Barn   SUPER DEALS

Double Wall 530 ml - ID: PL10706

Kampanj

UrbergDouble Wall 530 ml

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Double Wall 530 ml från Urberg

Double Wall 530 ml från Urberg är en ståltermos med dubbla väggar och vakuumisolering som håller din dryck varm eller kall i många timmar! Termosen har tätad öppning som förhindrar läckage och en smidig silikonögla på korken gör det lättare att bära den med sig eller fästa i ryggsäcken på vandringen. Kokande vatten som hälls i termosen har följande temperatur efter
6 timmar = 65ºC

 • Rostfritt stål 304SS i både inre och yttre väggen
 • Lock i BPA-fri plast
 • Silikontätning vid öppningen förhindrar läckage
 • Ögla i silikon
 • OBS! Tål ej maskindisk
Egenskaper för Double Wall 530 ml:
Diameter x Höjd: 70x220 mm
Snabböppning: Nej
Vikt: 286 g
Rostfritt stål invändigt: Ja
Rostfritt stål utvändigt: Ja
Volym: 530 ml
Vi i Skandinavien har en lång tradition med friluftsliv. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra, kan ladda batterierna och skapar gemenskap. Många av oss har säkert varma minnen från en lägereld med grillad korv och marshmallows. Friluftsliv kan vara allt från en uppfriskande promenad i parken till det stora äventyret. Naturupplevelsen tar sin fart så fort du går utanför dörren. Vi på Urberg vill leverera bra grejer som passar just dina upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med Skandinavisk mentalitet som innebär hållbara, jordnära, prisvärda och genuina kvalitetsprodukter. Urberg är även anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

Visa alla Termosar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!