Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Down Sleeping Bag Ultra - ID: A035797

UrbergDown Sleeping Bag Ultra

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Down Sleeping Bag Ultra från Urberg

Down Sleeping Bag Ulrta från Urberg är en otroligt lätt sovsäck fylld med högkvalitativt dun. Slitstarkt yttertyg skyddar dunet mot väta och ser till att sovsäcken håller i många år. Yttertyg: iFlex 5500 20D nylon
Foder: iFlex 5100 20D nylon
Fyllning: RDS gåsdun (Responsible Down Standard står för spårbart dun från fåglar som inte har tvångsmatats eller plockats levandes)
Längd: 216 cm
Bredd: 82 cm
Fyllningsvikt: 400 g
YKK dragkedjor
Packstorlek: 30x15x15 cm

Kompressionspåse ingår men bör endast användas under utflykt. När sovsäcken inte nyttjas rekommenderas istället den rymliga packpåse som sovsäcken levereras i, på så sätt behåller dunet sin form och trycks inte ihop.

URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Egenskaper för Down Sleeping Bag Ultra:
Max kroppslängd: 190 cm
Passar för: Vår/Sommar (över 0ºC)
Vikt: 702 g
Kön: Unisex
Fillpower: 800 cuin
Dragkedja: Hellång
Packvolym: 4 L
Fyllning: Gåsdun
Andel dun: 95 %
Andel fjäder: 5 %
Extremtemperatur -12,2 grader C
Komforttemperatur dam: 6,9 grader C
Komforttemperatur herr: 2,2 grader C
Värmekrage: Nej
Vi i Skandinavien har en lång tradition med friluftsliv. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra, kan ladda batterierna och skapar gemenskap. Många av oss har säkert varma minnen från en lägereld med grillad korv och marshmallows. Friluftsliv kan vara allt från en uppfriskande promenad i parken till det stora äventyret. Naturupplevelsen tar sin fart så fort du går utanför dörren. Vi på Urberg vill leverera bra grejer som passar just dina upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med Skandinavisk mentalitet som innebär hållbara, jordnära, prisvärda och genuina kvalitetsprodukter. Urberg är även anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!