Drybag Pump - ID: PL10052

UrbergDrybag Pump

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Drybag Pump från Urberg

Drybag Pump är en praktisk packpåse som du även kan använda för att pumpa upp ditt Urberg liggunderlag. Med denna pumppåsen minskar du risken för att få in fuktig luft som kan förkorta livstiden på ditt liggunderlag. Enkel att använda och blåser upp liggunderlaget mycket fortare och bekvämare. Passar ventiler med 19 mm diameter.  Material: 190T polyester
Egenskaper för Drybag Pump:
Antal fack: 1 st
Vattentät: Nej
Mått Längd x Bredd x Höjd: 500x700 mm
Vikt: 134 g
Kompression: Nej
Rullöppning: Ja
Vi i Skandinavien har en lång tradition med friluftsliv. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra, kan ladda batterierna och skapar gemenskap. Många av oss har säkert varma minnen från en lägereld med grillad korv och marshmallows. Friluftsliv kan vara allt från en uppfriskande promenad i parken till det stora äventyret. Naturupplevelsen tar sin fart så fort du går utanför dörren. Vi på Urberg vill leverera bra grejer som passar just dina upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med Skandinavisk mentalitet som innebär hållbara, jordnära, prisvärda och genuina kvalitetsprodukter. Urberg är även anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

Visa alla Packpåsar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!