Drybag Set Ultra - ID: A036308

UrbergDrybag Set Ultra

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Drybag Set Ultra från Urberg

6-pack mycket prisvärda packpåsar från Urberg som är både lätta och vattentäta. Drybag Set Ultra är tillverkade i slitstark ripstop nylon och har rullstängning som ser till att det blir helt tätt. Setet innehåller påsar i 3 olika storlekar, 3x1,5 L, 2x7 L och 1x20 L.  Drybag Set Ultra passar perfekt att packa dina fuktkänsliga tillbehör i. Eller varför inte din blöta handduk och dina badkläder när du har varit och badat, på så sett slipper du blöta ner resten av dina prylar i väskan.
 • Rullstängning
 • Storlekar:
  3 x 3 L 29x18 cm
  2 x 5 L 49,5x24,5 cm
  1 x 15 L 73,5x31 cm
 • Vikt:
  3 L: 23 g
  5 L: 36 g
  15 L: 49 g
 • Material: 20D Ripstop Nylon

URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet
Egenskaper för Drybag Set Ultra:
Vattentät: Ja
Vikt: 209 g
Kompression: Nej
Rullöppning: Ja
Vi i Skandinavien har en lång tradition med friluftsliv. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra, kan ladda batterierna och skapar gemenskap. Många av oss har säkert varma minnen från en lägereld med grillad korv och marshmallows. Friluftsliv kan vara allt från en uppfriskande promenad i parken till det stora äventyret. Naturupplevelsen tar sin fart så fort du går utanför dörren. Vi på Urberg vill leverera bra grejer som passar just dina upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med Skandinavisk mentalitet som innebär prisvärda, genuin kvalitet, hållbart och jordnära produkter. Urberg är anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

Visa alla Packpåsar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!