Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Foldable Adventure Pole - ID: PL10264

Kampanj

UrbergFoldable Adventure Pole

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Foldable Adventure Pole från Urberg

Foldable Adventure Pole från Urbergs populära serie med justerbara vandringsstavar kan vikas ihop och få en väldigt liten packvolym på bara 36 cm. Stavarna tar liten plats i packningen och kan lätt transporteras i ett handbagage. Med den medföljande packpåsen är det enklare att separera stavarna från resten av packningen. Ny förbättrad låsmekanism i aluminium gör stavarna ännu mer slitstarka och säkerställer att de sitter fast ordentligt i önskad längd. Foldable Adventure Pole är tillverkade av lätt aluminium med ett långt grepp i bekvämt EVA skum för att du skall kunna greppa ner ordentligt på staven då det behövs. Ställbar handledsrem i vävt material. Säljs i par.
 • Material: 7075 aluminium
 • Diameter: 18/16/14 mm
 • Aluminium Quick Lock System
 • Grepp: EVA skum
 • Handledsrem
 • Spets: tungsten
 • Skydd till spetsen ingår
 • Små trugor ingår
Tips! Glöm inte att skruva åt justeringsskruven ordentligt för att säkerställa att stavarna håller sig i önskad längd och inte glider ihop under vandringen.
Egenskaper för Foldable Adventure Pole:
Kön: Unisex
Längdspann: 115-132 cm
Låsning: Fastlock
Vikt per par: 540 g
Hopfälld längd: 36 cm
Extra trugor medföljer: Nej
Ställbar längd: Ja
Ihopfällbar: Ja
Vi i Skandinavien har en lång tradition med friluftsliv. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra, kan ladda batterierna och skapar gemenskap. Många av oss har säkert varma minnen från en lägereld med grillad korv och marshmallows. Friluftsliv kan vara allt från en uppfriskande promenad i parken till det stora äventyret. Naturupplevelsen tar sin fart så fort du går utanför dörren. Vi på Urberg vill leverera bra grejer som passar just dina upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med Skandinavisk mentalitet som innebär hållbara, jordnära, prisvärda och genuina kvalitetsprodukter. Urberg är även anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!