BLACK FRIDAY!     Dam   Herr   Barn   SUPER DEALS

Foldable One Leg Stool - ID: PL10299

Kampanj

UrbergFoldable One Leg Stool

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Foldable One Leg Stool från Urberg

Foldable One Leg Stool från Urberg är en praktisk stol med endast ett ben som tar väldigt liten plats i packningen. Stolen kan justeras i sex olika höjder och är perfekt för aktiviteter där du rör dig mycket men ändå vill ha en smidig stol att sitta på vid bland annat jakt, fiske eller festivaler. På stolen finns även ett kamerafäste 3/8" för att kunna användas som fotostöd eller selfie-pinne.
 • Justerbar i sex olika höjder: 44, 57, 71, 75, 79 och 85 cm
 • Stomme i aluminium
 • Tyg i slitstark polyester
Egenskaper för Foldable One Leg Stool:
Maxlast: 100 kg
Totalvikt: 500 g
Packmått ca (längd x bredd x höjd): 32x10 cm
Vi i Skandinavien har en lång tradition med friluftsliv. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra, kan ladda batterierna och skapar gemenskap. Många av oss har säkert varma minnen från en lägereld med grillad korv och marshmallows. Friluftsliv kan vara allt från en uppfriskande promenad i parken till det stora äventyret. Naturupplevelsen tar sin fart så fort du går utanför dörren. Vi på Urberg vill leverera bra grejer som passar just dina upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med Skandinavisk mentalitet som innebär hållbara, jordnära, prisvärda och genuina kvalitetsprodukter. Urberg är även anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

Visa alla Campingmöbler

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!