Insulated Seat Pad - ID: PL10842

UrbergInsulated Seat Pad

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Insulated Seat Pad från Urberg

Insulated Seat Pad är ett uppblåsbart och isolerat sittunderlag från Urberg som ger hög komfort när du vill sätta dig och vila på vandringen. Underlaget blåses snabbt och enkelt upp och går lika lätt att tömma på luft igen. Det tar väldigt liten plats och ryms i fickan. Fyllning: 60 g/m²
Material: 190T Polyester med TPU beläggning
R-värde: 2
Egenskaper för Insulated Seat Pad:
Totalvikt: 91 g
Yttermått (Längd x Bredd x Höjd): 42x31,5x5,5 cm
Packmått ca (längd x bredd x höjd): 16x6 cm
Vi i Skandinavien har en lång tradition med friluftsliv. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra, kan ladda batterierna och skapar gemenskap. Många av oss har säkert varma minnen från en lägereld med grillad korv och marshmallows. Friluftsliv kan vara allt från en uppfriskande promenad i parken till det stora äventyret. Naturupplevelsen tar sin fart så fort du går utanför dörren. Vi på Urberg vill leverera bra grejer som passar just dina upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med Skandinavisk mentalitet som innebär hållbara, jordnära, prisvärda och genuina kvalitetsprodukter. Urberg är även anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

Visa alla Campingmöbler

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!