Kärpeljaure Zip Off Pant Men - ID: A037161

UrbergKärpeljaure Zip Off Pant Men

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Kärpeljaure Zip Off Pant Men från Urberg

Kärpeljaure Zip Off Pant Men från Urberg är lätta och luftiga friluftsbyxor för herrar. Förstärkt bakdel med vattentätt material för att du ska kunna sitta på fuktig mark. Avtagbara byxben gör att du kan välja mellan shorts eller långbyxor. Resår i längdryggen ger bättre passform och i fickorna får kartor, mobil och annat nödvändigt plats. Kärpeljaure Zip Off Pant Men är impregnerade med Rudolf Bionic Eco Finish fri från PFC.
Impregneringen gör att vattnet som hamnar på byxornas yttersta skikt pärlar sig och rinner av. Efter en tids användning kommer du se att vattnet inte pärlar sig längre och då kan man testa att torktumla byxorna på låg värme för att få tillbaka impregneringens skydd mot väta. Fungerar inte det kan man behöva impregnera byxorna igen.

Material 1: 100% polyester
Material 2: 92% polyester, 8% elastan

URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Egenskaper för Kärpeljaure Zip Off Pant Men:
Rålängd: Nej
Kängkrok: Nej
Huvudmaterial: Polyester
Justering i benslut: Ja
Passar för: Vår/Sommar/Höst (5 till -10ºC)
Zip-off: Ja
Ventilation: Nej
Vindtäta: Nej
Vaddering: Ovadderad
Antal fickor: 4 st
Stretch: Ja
Förstärkta partier: Ja
Antal bakfickor: 0 st
Antal benfickor: 2 st
Antal framfickor: 2 st
Vi i Skandinavien har en lång tradition med friluftsliv. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra, kan ladda batterierna och skapar gemenskap. Många av oss har säkert varma minnen från en lägereld med grillad korv och marshmallows. Friluftsliv kan vara allt från en uppfriskande promenad i parken till det stora äventyret. Naturupplevelsen tar sin fart så fort du går utanför dörren. Vi på Urberg vill leverera bra grejer som passar just dina upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med Skandinavisk mentalitet som innebär hållbara, jordnära, prisvärda och genuina kvalitetsprodukter. Urberg är även anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

Visa alla Vandringsbyxor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!