Maråkvika Wool Fleece Women - ID: PL10347

UrbergMaråkvika Wool Fleece Women

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Maråkvika Wool Fleece Women från Urberg

Maråkvika Wool Fleece Women från Urberg är en varm och skön fleecejacka för damer, tillverkad i en mjuk blandning av polyester och merinoull. Ullen ser till att jackan reglerar sig efter din kroppstemperatur och svalkar när du blir för varm, samt värmer dig när du fryser. Ullen är även naturligt antibakteriell vilken innebär att du känner dig fräsch längre utan att dålig lukt tar fäste i plagget. Polyestern bidrar till slitstyrka och lång hållbarhet med mycket användande i skogen, hemmet, kontoret, på vandringen eller vart du än befinner dig. Material: 65% polyester, 31% merinoull, 4% elastan
Egenskaper för Maråkvika Wool Fleece Women:
Material: Merinoull/syntet
Dragkedja: Hellång
Huva: Nej
Vindtät: Nej
I Skandinavien har vi en lång tradition av friluftsliv. De flesta av oss har fått följa med våra föräldrar, redan som små barn. Vi tycker det är viktigt att föra denna tradition vidare till nästa generation. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra och det är en plats där vi tillåts att bara vara. Vi umgås på samma villkor och alla kan vara med, gammal som ung. Urberg® levererar utrustning och kläder som passar hela familjens upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med skandinavisk mentalitet. Det innebär prisvärda kvalitetsprodukter. Urberg® är anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

Visa alla Mellanlager Tröjor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!