BLACK WEEK!     Dam   Herr   Barn   SUPER DEALS

Microfiber Towel Set - ID: microfiber_towel_set

Kampanj

UrbergMicrofiber Towel Set

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Microfiber Towel Set från Urberg

Microfiber Towel Set från Urberg är ett prisvärt paket som innehåller 1 st Microfiber Towel 85x150 cm och 1 st Compact Towel 40x80 cm. Microfiber Towel 85x150 cm från Urberg är en skön frottéhandduk med effektiv uppsugning och som torkar fort efter den blivit blöt. Handduken har låg vikt och tar väldigt liten plats, samt levereras i en praktiskt förvaringspåse som gör den perfekt att ta med på resan.

Material: 85% polyester, 15% polyamid

Egenskaper för Microfiber Towel 85x150 cm:
 • Mått cirka (l x b): 85x150 cm
 • Packmått ca (längd x bredd x höjd): 23x13.5 cm
 • Vikt: 370 g
Compact Towel 40x80 cm från Urberg är den perfekta handduken att ha med på alla äventyr och resor! Den är otroligt kompakt och väger sex gånger mindre än vad en vanlig handduk gör. Den har snabb uppsugningsförmåga och torkar fyra gånger fortare än bomullshandduken. Levereras i en praktiskt förvaringspåse som delvis är av mesh. Material: 85% polyester, 15% polyamid

Egenskaper för Compact Towel 40x80 cm:
 • Mått cirka (l x b): 40x80 cm
 • Packmått ca (längd x bredd x höjd): 12,5x7,5 cm
 • Vikt: 70 g

URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet
Vi i Skandinavien har en lång tradition med friluftsliv. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra, kan ladda batterierna och skapar gemenskap. Många av oss har säkert varma minnen från en lägereld med grillad korv och marshmallows. Friluftsliv kan vara allt från en uppfriskande promenad i parken till det stora äventyret. Naturupplevelsen tar sin fart så fort du går utanför dörren. Vi på Urberg vill leverera bra grejer som passar just dina upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med Skandinavisk mentalitet som innebär hållbara, jordnära, prisvärda och genuina kvalitetsprodukter. Urberg är även anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!