Monocular Ma 1WP - ID: PL10911

UrbergMonocular Ma 1WP

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Monocular Ma 1WP från Urberg

Monocular Ma 1WP är en vattentät kikare från Urberg med 8 gånger förstoring och 32 mm objektiv. Stor del av ytan är räfflad för att du ska få ett så bra grepp som möjligt, även under våta förhållanden. Kikaren ger en skarp och klar bild och passar utmärkt för fågelskådning, camping, vandring, konserter eller andra utomhusaktiviteter där du vill se bra på långt håll. •Brett synfält 7,5°
•Prism BK7
•Vattentät (1,5 m i 3 min)

URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet
Egenskaper för Monocular Ma 1WP:
Antireflexbehandlad: Nej
Stativfäste: Nej
Närgräns i meter: 2
Ögonavstånd (Eye-relief): 13,6 mm
Dioptrijustering +/- i dioptrier: -4 to +4
Vattentät: Ja
Förstoring: 8 ggr
Objektivets diameter: 32 mm
Synfält på 1000 m avstånd: 131 m
Vikt: 270 g
I Skandinavien har vi en lång tradition av friluftsliv. De flesta av oss har fått följa med våra föräldrar, redan som små barn. Vi tycker det är viktigt att föra denna tradition vidare till nästa generation. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra och det är en plats där vi tillåts att bara vara. Vi umgås på samma villkor och alla kan vara med, gammal som ung. Urberg® levererar utrustning och kläder som passar hela familjens upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med skandinavisk mentalitet. Det innebär prisvärda kvalitetsprodukter. Urberg® är anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

Visa alla Kikare

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!