Outdoor Headlamp G3 - ID: A042439

UrbergOutdoor Headlamp G3

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Outdoor Headlamp G3 från Urberg

Outdoor Headlamp G3 är en lätt pannlampa från Urberg med ställbart fokus och maximal ljusstyrka på 225 lumen som lyser upp 85 meter framför dig. Pannlampan har ett sensor-läge där du med en enkel handrörelse kan stänga av och sätta igång lampan - perfekt vid gårdsarbete eller vandringar i grupp när du inte vill blända de i din närhet. Fokuserad ljusslinga
Låg: 7 lumen - 15 meter - 120 timmar
Mellan: 65 lumen - 46 meter - 7 timmar
Hög: 225 lumen - 85 meter - 4 timmar

Sensorljus
140 lumen - 65 meter - 3 timmar
 • Diod: Cree - LED XPG3 S2
 • Batterier: 3 st AAA (ej inkluderade)
 • Tål temperaturer ner till -30ºC
URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet
Egenskaper för Outdoor Headlamp G3:
Antal dioder: 1
Vattenskydd: IPX6
Max Batteritid: 120 h
Vikt: 97 g
Antal batterier 3 st
Batterier medföljer: Nej
Dimfunktion: Nej
Justerbar fokus: Ja
Max Ljusstyrka: 225 Lm
Max räckvidd: 85 m
Vi i Skandinavien har en lång tradition med friluftsliv. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra, kan ladda batterierna och skapar gemenskap. Många av oss har säkert varma minnen från en lägereld med grillad korv och marshmallows. Friluftsliv kan vara allt från en uppfriskande promenad i parken till det stora äventyret. Naturupplevelsen tar sin fart så fort du går utanför dörren. Vi på Urberg vill leverera bra grejer som passar just dina upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med Skandinavisk mentalitet som innebär hållbara, jordnära, prisvärda och genuina kvalitetsprodukter. Urberg är även anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

Visa alla Pannlampor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!