Rogen Expedition Gasburner - ID: PL10514

UrbergRogen Expedition Gasburner

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Rogen Expedition Gasburner från Urberg

Rogen Expedition Gasburner från Urberg är ett lättskött och stabilt spindelkök som du enkelt tar med på vandringen. Spindelköken är ett bra komplement till toppmonterade kök då de är mer stabila och bättre för tyngre grytor och större kastruller eller stekpannor. De fungerar givetvis utmärkt även med mindre kastruller! Justeringen till lågan sitter vid kopplingen till gastuben, vilket gör att du inte riskerar att bränna dig eller välta köket när du ska ändra lågans fart. Diameter utfälld: 14,5 cm
Höjd utfälld: 7,5 cm
Egenskaper för Rogen Expedition Gasburner:
Max effekt: 2990 W
minsta koktid för 1 l vatten i minuter: 3,33
Packmått (l x b x h): 7,5x8,9 cm
Vindskydd: Nej
Material: Aluminium/Rostfritt stål
Vikt: 146 g
Bränsle: Gas
Piezo-tändare: Nej
Vi i Skandinavien har en lång tradition med friluftsliv. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra, kan ladda batterierna och skapar gemenskap. Många av oss har säkert varma minnen från en lägereld med grillad korv och marshmallows. Friluftsliv kan vara allt från en uppfriskande promenad i parken till det stora äventyret. Naturupplevelsen tar sin fart så fort du går utanför dörren. Vi på Urberg vill leverera bra grejer som passar just dina upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med Skandinavisk mentalitet som innebär hållbara, jordnära, prisvärda och genuina kvalitetsprodukter. Urberg är även anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

Visa alla Friluftskök

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!