Rogen Lightweight Chair - ID: PL10641

UrbergRogen Lightweight Chair

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Rogen Lightweight Chair från Urberg

Rogen Lightweight Chair är en lätt campingstol från Urberg med högt ryggstöd som erbjuder komforten du behöver för återhämtning. Stolen är tillverkad i slitstark nylon med en lätt aluminiumram. Du kan enkelt montera den på några sekunder och en praktisk packpåse följer med som underlättar när du vill ta med stolen till stranden, campingen eller utflykten.

Campingstol med lätt vikt. Maxvikt 150kg. Högt ryggstöd för bra komfort. Enkel att montera. Leveraras i smart packpåse. Sits i nylon vilket ger hög slitstyrka
•Tillverkad i 100% slitstark nylon
•Ram i lätt aluminium
•Höjd monterad 29,7 cm från marken
•Sitsens bredd 24,5 cm
•Totalvikt stol+packpåse 1170 gram
•Vikt stol utan packpåse 1120 gram

Egenskaper för Rogen Lightweight Chair:
Maxlast: 150 kg
Totalvikt: 1170 g
Yttermått (Längd x Bredd x Höjd): 24,5x29,7 cm
Packmått ca (längd x bredd x höjd): 15x5 cm
I Skandinavien har vi en lång tradition av friluftsliv. De flesta av oss har fått följa med våra föräldrar, redan som små barn. Vi tycker det är viktigt att föra denna tradition vidare till nästa generation. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra och det är en plats där vi tillåts att bara vara. Vi umgås på samma villkor och alla kan vara med, gammal som ung. Urberg® levererar utrustning och kläder som passar hela familjens upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med skandinavisk mentalitet. Det innebär prisvärda kvalitetsprodukter. Urberg® är anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

Visa alla Campingmöbler

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!