BLACK FRIDAY!     Dam   Herr   Barn   SUPER DEALS

Rogen Lightweight Chair - ID: PL10641

Kampanj

UrbergRogen Lightweight Chair

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Rogen Lightweight Chair från Urberg

Rogen Lightweight Chair är en lätt campingstol från Urberg med högt ryggstöd som erbjuder komforten du behöver för återhämtning. Stolen är tillverkad i slitstark nylon med en lätt aluminiumram. Du kan enkelt montera den på några sekunder och en praktisk packpåse följer med som underlättar när du vill ta med stolen till stranden, campingen eller utflykten. Campingstol med lätt vikt. Maxvikt 150kg. Högt ryggstöd för bra komfort. Enkel att montera. Leveraras i smart packpåse. Sits i nylon vilket ger hög slitstyrka
 • Tillverkad i 100% slitstark nylon
 • Ram i lätt aluminium
 • Höjd monterad 29,7 cm från marken
 • Sitsens bredd 24,5 cm
 • Totalvikt stol+packpåse 1170 gram
 • Vikt stol utan packpåse 1120 gram
Egenskaper för Rogen Lightweight Chair:
Maxlast: 150 kg
Totalvikt: 1170 g
Yttermått (Längd x Bredd x Höjd): 24,5x29,7 cm
Packmått ca (längd x bredd x höjd): 15x5 cm
Vi i Skandinavien har en lång tradition med friluftsliv. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra, kan ladda batterierna och skapar gemenskap. Många av oss har säkert varma minnen från en lägereld med grillad korv och marshmallows. Friluftsliv kan vara allt från en uppfriskande promenad i parken till det stora äventyret. Naturupplevelsen tar sin fart så fort du går utanför dörren. Vi på Urberg vill leverera bra grejer som passar just dina upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med Skandinavisk mentalitet som innebär hållbara, jordnära, prisvärda och genuina kvalitetsprodukter. Urberg är även anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

Visa alla Campingmöbler

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!