Missa inte! Just nu kan du spara upp till 600 kr i vår populära rabattstege*      Villkor

Sand And Snow Peg 31 cm - ID: PL10601

UrbergSand And Snow Peg 31 cm

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Sand And Snow Peg 31 cm från Urberg

Sand And Snow Peg 31 cm är en stabil tältpinne från Urberg som är speciellt utvecklad för löst underlag som snö och sand. Tältpinnen gräver du ner på tvären och fäster sedan linan i en av tältets stormlinor för att få ett bra fäste. Säljes styckvis. Längd: 31 cm
Bredd: 3,6 cm
Vikt: 70 gram
Egenskaper för Sand And Snow Peg 31 cm:
Totalvikt: 70 g
Vi i Skandinavien har en lång tradition med friluftsliv. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra, kan ladda batterierna och skapar gemenskap. Många av oss har säkert varma minnen från en lägereld med grillad korv och marshmallows. Friluftsliv kan vara allt från en uppfriskande promenad i parken till det stora äventyret. Naturupplevelsen tar sin fart så fort du går utanför dörren. Vi på Urberg vill leverera bra grejer som passar just dina upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med Skandinavisk mentalitet som innebär hållbara, jordnära, prisvärda och genuina kvalitetsprodukter. Urberg är även anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

Visa alla Tälttillbehör

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!