Sit In Kayak Delsjön - ID: PL10079

Kampanj

UrbergSit In Kayak Delsjön

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Sit In Kayak Delsjön från Urberg

Sit In Kayak Delsjön från Urberg är en lätt, välformad och ganska snabb kajak för paddling i sjöar och floder. Den har ett justerbart ryggstöd, förvaringsutrymme både framtill (elastiskt band) och bak (elastiskt nät) samt en vattentät förvaringslucka. Från sittbrunnen når du enkelt både förvaringsluckan och mugghållaren. Delsjön är tillverkad i HDP (High Density Polyethylene) i så kallad ”blow molded” teknik och klarar upp till 125 kg vikt. Den har bärhandtag både fram och bak.
 • Material: HDP (High Density Polyethylene)
 • Bärhandtag
 • Dräneringspluggar
 • Elastiskt nät till förvaring
 • Ställbart ryggstöd
 • Mugghållare
Egenskaper för Sit In Kayak Delsjön:
Skädda: Nej
Antal sittplatser: 1
Konstruktion: 1-lagers
Material: Polyeten
Antal vattentäta fack: 1
Modell: Sit in
Djup: 34 cm
Längd: 305 cm
Bredd: 71 cm
Vikt: 17,5 kg
Viktkapacitet: 125 kg
Vi i Skandinavien har en lång tradition med friluftsliv. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra, kan ladda batterierna och skapar gemenskap. Många av oss har säkert varma minnen från en lägereld med grillad korv och marshmallows. Friluftsliv kan vara allt från en uppfriskande promenad i parken till det stora äventyret. Naturupplevelsen tar sin fart så fort du går utanför dörren. Vi på Urberg vill leverera bra grejer som passar just dina upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med Skandinavisk mentalitet som innebär prisvärda, genuin kvalitet, hållbart och jordnära produkter. Urberg är anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

Visa alla Kajaker

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!