UrbergSleeping Pad Trek

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Sleeping Pad Trek från Urberg

Urberg Sleeping Pad Trek är ett bekvämt och slitstarkt liggunderlag. Ventilen ser till att liggunderlaget blåser upp sig självt och tyget i 240T Polyester ripstop håller i många år. Liggunderlaget är något mindre än Urberg Sleeping Pad Camp och den mindre packvolymen gör det smidigare att ta med på vandringen. Sleeping Pad Trek levereras i en praktisk nätpåse, slitstark nog för att förvara liggunderlaget i under transport. Material: 240T polyeser ripstop
Egenskaper för Sleeping Pad Trek:
Isoleringsmaterial: Luft/Skum
Yttermått längd x bredd: 183x51 cm
Packmått ca (längd x bredd x höjd): 26x15 cm
Vikt: 934 g
R-värde (US): 4,3
Tjocklek: 3,8 cm
Vi i Skandinavien har en lång tradition med friluftsliv. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra, kan ladda batterierna och skapar gemenskap. Många av oss har säkert varma minnen från en lägereld med grillad korv och marshmallows. Friluftsliv kan vara allt från en uppfriskande promenad i parken till det stora äventyret. Naturupplevelsen tar sin fart så fort du går utanför dörren. Vi på Urberg vill leverera bra grejer som passar just dina upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med Skandinavisk mentalitet som innebär hållbara, jordnära, prisvärda och genuina kvalitetsprodukter. Urberg är även anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

Visa alla Självuppblåsande Liggunderlag

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!