Snow/Sand Peg - ID: PL10143

UrbergSnow/Sand Peg

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Snow/Sand Peg från Urberg

Snow/Sand Peg från Urberg är en tältpinne i lätt aluminium som inte ger vika i snö och sand där vanliga tältpinnar har svårt att få fäste. Plastkarbin som kan fästas i tältets stormlinor eller i markfästena. I sand och snö kan du även gräva ner pinnen på tvären och skapa ett ”ankare” att fästa ditt tält i. Perfekt som komplement till dina gamla tältpinnar, eller för att byta ut dina gamla trasiga. Passar till alla tält Material: aluminium 7A04
Storlek: 310x44x1,6 mm
Egenskaper för Snow/Sand Peg:
Totalvikt: 52,4 g
Vi i Skandinavien har en lång tradition med friluftsliv. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra, kan ladda batterierna och skapar gemenskap. Många av oss har säkert varma minnen från en lägereld med grillad korv och marshmallows. Friluftsliv kan vara allt från en uppfriskande promenad i parken till det stora äventyret. Naturupplevelsen tar sin fart så fort du går utanför dörren. Vi på Urberg vill leverera bra grejer som passar just dina upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med Skandinavisk mentalitet som innebär hållbara, jordnära, prisvärda och genuina kvalitetsprodukter. Urberg är även anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

Visa alla Tälttillbehör

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!