Solar Panel 12W - ID: PL10628

Kampanj

UrbergSolar Panel 12W

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Solar Panel 12W från Urberg

Ladda mobiltelefoner, GPS:er, surfplattor och andra elektroniska enheter med solens hjälp. Solar Panel 12W från Urberg är en hopfällbar solcellsladdare med två paneler och LED-skärm som visar aktuell strömöverföring. Panelerna är laminerade med ETFE vilket gör dem hållbara och vattentåliga, och med öljetter placerar du enkelt laddaren på ryggsäcken under vandringen.
 • Dubbel USB-port gör det möjligt att ladda två enheter samtidigt
 • Vid Output på 1.5A tar det 2,5-3 timmar att ladda ett 4000 mAh batteri
 • Ju starkare sol desto högre output
 • USB-kabel med micro USB i ena änden medföljer
 • Mått hopfälld: 160x310 mm
Egenskaper för Solar Panel 12W:
Input: micro USB
Max effekt: 12 W
Output: USB
Mått Längd x Bredd x Höjd: 475x310 mm
Vikt: 340 g
Max output: 5 v
Vi i Skandinavien har en lång tradition med friluftsliv. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra, kan ladda batterierna och skapar gemenskap. Många av oss har säkert varma minnen från en lägereld med grillad korv och marshmallows. Friluftsliv kan vara allt från en uppfriskande promenad i parken till det stora äventyret. Naturupplevelsen tar sin fart så fort du går utanför dörren. Vi på Urberg vill leverera bra grejer som passar just dina upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med Skandinavisk mentalitet som innebär hållbara, jordnära, prisvärda och genuina kvalitetsprodukter. Urberg är även anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

Visa alla Powerbanks & Laddare

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!