Stainless Steel Foldable Spoon - ID: PL10176

UrbergStainless Steel Foldable Spoon

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Stainless Steel Foldable Spoon från Urberg

Med Stainless Steel Foldable Spoon från Urberg kan du servera Soppa på ett bättre/enklare sätt till dina vänner när du är ute på tur. Vikbar slev i rostfritt stål som tar liten plats i packningen och vikts enkelt upp till full storlek. Levereras i en praktiskt förvaringspåse.
Storlek utvikt: 26x10 cm
Storlek hopvikt: 13x10 cm
Vikt. 100 g

Egenskaper för Stainless Steel Foldable Spoon:
Material: Rostfritt (rosttrögt) stål
Mått LängdxBreddxHöjd 13x10 cm
Vikt: 106 g
Vi i Skandinavien har en lång tradition med friluftsliv. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra, kan ladda batterierna och skapar gemenskap. Många av oss har säkert varma minnen från en lägereld med grillad korv och marshmallows. Friluftsliv kan vara allt från en uppfriskande promenad i parken till det stora äventyret. Naturupplevelsen tar sin fart så fort du går utanför dörren. Vi på Urberg vill leverera bra grejer som passar just dina upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med Skandinavisk mentalitet som innebär hållbara, jordnära, prisvärda och genuina kvalitetsprodukter. Urberg är även anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

Visa alla Kokkärl & Stekpannor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!