Stranda Poncho Unisex - ID: PL10539

Kampanj

UrbergStranda Poncho Unisex

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 6-8 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Stranda Poncho Unisex från Urberg

Stranda Poncho Unisex från Urberg är en vattentät regnponcho för både damer och herrar. Ponchon är tillverkad av slitstark nylon med en vattenpelare upp till 5000 mm och har en justerbar huva. Framtill finns en reflekterande Urberg logga och en ficka där du kan packa ner ponchon när den inte längre behövs. Perfekt att ta med på vardagliga äventyr i ostadigt väder. Längd mitt bak storlek M: 103 cm
Material: 100% nylon
Egenskaper för Stranda Poncho Unisex:
Foder: Nej
Membran: Nej
Vikt: 240 g
Huvudmaterial: Nylon
Huva: Fast
Antal fickor: 1 st
Vattenpelare: 5000 mm
Stretch: Nej
Justerbar midja: Nej
Förstärkta partier: Nej
Pit zips: Nej
I Skandinavien har vi en lång tradition av friluftsliv. De flesta av oss har fått följa med våra föräldrar, redan som små barn. Vi tycker det är viktigt att föra denna tradition vidare till nästa generation. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra och det är en plats där vi tillåts att bara vara. Vi umgås på samma villkor och alla kan vara med, gammal som ung. Urberg® levererar utrustning och kläder som passar hela familjens upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med skandinavisk mentalitet. Det innebär prisvärda kvalitetsprodukter. Urberg® är anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

Visa alla Regnjackor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 6-8 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!