BLACK WEEK!     Dam   Herr   Barn   SUPER DEALS

Telescopic Tripod - ID: PL10096

Kampanj

UrbergTelescopic Tripod

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Telescopic Tripod från Urberg

Telescopic Tripod från Urberg är ett smart ställ som gör det enklare att laga mat över öppen eld. Eldgaller medföljer och gör det säkrare att göra upp eld även där du inte har tillgång till en eldstad. Telescopic Tripod är lätt att montera genom att man skruvar i hopp de olika sektionerna. Tripoden tar liten plats i packningen. Justerbar stålkedja med upphängningskrok hjälper dig att lätt justera avståndet till elden. Material: aluminium, rostfritt stål
Storlek: 80 cm
Viktkapacitet: 10 kg
Egenskaper för Telescopic Tripod:
Material: Aluminium/Rostfritt stål
Vikt: 692 g
Vi i Skandinavien har en lång tradition med friluftsliv. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra, kan ladda batterierna och skapar gemenskap. Många av oss har säkert varma minnen från en lägereld med grillad korv och marshmallows. Friluftsliv kan vara allt från en uppfriskande promenad i parken till det stora äventyret. Naturupplevelsen tar sin fart så fort du går utanför dörren. Vi på Urberg vill leverera bra grejer som passar just dina upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med Skandinavisk mentalitet som innebär hållbara, jordnära, prisvärda och genuina kvalitetsprodukter. Urberg är även anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

Visa alla Kökstillbehör

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!