Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Utflyktspaket - ID: Utflyktspaket

Kampanj

UrbergUtflyktspaket

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Utflyktspaket från Urberg

Urberg Utflyktspaket är ett kit bestående av en termosmugg och en matttermos. Food And Soup 480

Food And Soup 480 är en mattermos från Urberg med dubbla väggar i rostfritt stål och lock i silikon som håller varm mat varm och kall mat kall längre.

 • Dubbla väggar i rostfritt stål 304
 • Lock i PP och silikon med spegelblank metall på utsidan
OBS! Kan ej diskas i diskmaskin.

Classic Coffee Mug

Classic Coffe Mug från Urberg är en termosmugg med dubbla väggar och lock i silikon. Muggen håller varm dryck varm och kall dryck kall längre!
 • Dubbla väggar i rostfritt stål 304
 • Lock i PP och silikon för att enkelt ta med drycken på språng
URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Vi i Skandinavien har en lång tradition med friluftsliv. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra, kan ladda batterierna och skapar gemenskap. Många av oss har säkert varma minnen från en lägereld med grillad korv och marshmallows. Friluftsliv kan vara allt från en uppfriskande promenad i parken till det stora äventyret. Naturupplevelsen tar sin fart så fort du går utanför dörren. Vi på Urberg vill leverera bra grejer som passar just dina upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med Skandinavisk mentalitet som innebär hållbara, jordnära, prisvärda och genuina kvalitetsprodukter. Urberg är även anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

Visa alla Termosmuggar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!