BLACK FRIDAY!     Dam   Herr   Barn   SUPER DEALS

Vacuum Food Jar 3-set - ID: PL10464

Kampanj

UrbergVacuum Food Jar 3-set

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Vacuum Food Jar 3-set från Urberg

Vacuum Food Jar 3-set från Urberg är ett praktiskt set med en mattermos och tre mindre behållare som kan användas till att äta eller dricka ur. Mattermosen har dubbla väggar och är isolerad med vakuum för att hålla maten kall eller varm. I locket sitter en silikontätning som förhindrar att termosen läcker när du slänger ner den i ryggsäcken på vandringen eller utflykten. Material: rostfritt stål 304
Material lock: polypropen
Tål ej maskindisk

I paketet ingår:

 • 1 x mattermos 1000 ml
 • 2 x behållare à 400 ml
 • 1 x behållare 300 ml

Egenskaper för Vacuum Food Jar 3-set:
Diameter x Höjd: 100x260 mm
Öppningens diameter: 100 mm
Snabböppning: Nej
Vikt: 1200 g
Rostfritt stål invändigt: Ja
Rostfritt stål utvändigt: Ja
Vi i Skandinavien har en lång tradition med friluftsliv. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra, kan ladda batterierna och skapar gemenskap. Många av oss har säkert varma minnen från en lägereld med grillad korv och marshmallows. Friluftsliv kan vara allt från en uppfriskande promenad i parken till det stora äventyret. Naturupplevelsen tar sin fart så fort du går utanför dörren. Vi på Urberg vill leverera bra grejer som passar just dina upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med Skandinavisk mentalitet som innebär hållbara, jordnära, prisvärda och genuina kvalitetsprodukter. Urberg är även anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

Visa alla Termosar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!