Vacuum Food Jar 3-set - ID: PL10464

UrbergVacuum Food Jar 3-set

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Vacuum Food Jar 3-set från Urberg

Vacuum Food Jar 3-set från Urberg är ett praktiskt set med en mattermos och tre mindre behållare som kan användas till att äta eller dricka ur. Mattermosen har dubbla väggar och är isolerad med vakuum för att hålla maten kall eller varm. I locket sitter en silikontätning som förhindrar att termosen läcker när du slänger ner den i ryggsäcken på vandringen eller utflykten.
Material: rostfritt stål 304
Material lock: polypropen

Tål ej maskindisk

I paketet ingår:

•1 x mattermos 1000 ml
•2 x behållare à 400 ml
•1 x behållare 300 ml


Egenskaper för Vacuum Food Jar 3-set:
Diameter x Höjd: 100x260 mm
Öppningens diameter: 100 mm
Snabböppning: Nej
Vikt: 1200 g
Rostfritt stål invändigt: Ja
Rostfritt stål utvändigt: Ja
I Skandinavien har vi en lång tradition av friluftsliv. De flesta av oss har fått följa med våra föräldrar, redan som små barn. Vi tycker det är viktigt att föra denna tradition vidare till nästa generation. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra och det är en plats där vi tillåts att bara vara. Vi umgås på samma villkor och alla kan vara med, gammal som ung. Urberg® levererar utrustning och kläder som passar hela familjens upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med skandinavisk mentalitet. Det innebär prisvärda kvalitetsprodukter. Urberg® är anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

Visa alla Termosar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!