BLACK WEEK!     Dam   Herr   Barn   SUPER DEALS

Varm topp och tå - ID: Varm topp och tå Urberg

Kampanj

UrbergVarm topp och tå

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Varm topp och tå från Urberg

En mössa och varma strumpor värmer dig på rätt ställen. Trotsa väder och kyla genom att hålla dig varm så du kan njuta av naturen. Ett perfekt paket till dig själv eller någon ska få present!
Classic Beanie från Urberg är en stickad ullmössa med värmande foder i mjuk fleece. Ullen reglerar sig naturligt efter din kroppstemperatur och värmer när det är kallt samt kyler när det är varmt. Producerad i Sverige.

Knitted Wool Sock från Urberg är klassiska raggsockor i varm och skön ullblandning. Ullen reglerar sig naturligt efter din kroppstemperatur och värmer när du är kall samt kyler när du är varm, även om strumporna skulle vara blöta.

Strumpor Material: 50% ull, 35% polyamid, 13% akryl, 2% elastan

Beaine Material: 60% ull, 40% akryl
Foder: 100% polyester fleece

URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Vi i Skandinavien har en lång tradition med friluftsliv. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra, kan ladda batterierna och skapar gemenskap. Många av oss har säkert varma minnen från en lägereld med grillad korv och marshmallows. Friluftsliv kan vara allt från en uppfriskande promenad i parken till det stora äventyret. Naturupplevelsen tar sin fart så fort du går utanför dörren. Vi på Urberg vill leverera bra grejer som passar just dina upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med Skandinavisk mentalitet som innebär hållbara, jordnära, prisvärda och genuina kvalitetsprodukter. Urberg är även anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

Visa alla Vardagsstrumpor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!