Waterproof Merino Socks - ID: PL10817

UrbergWaterproof Merino Socks

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Waterproof Merino Socks från Urberg

Waterproof Merino Socks är vattentäta strumpor från Urberg, tillverkade i en blandning av mulesingfri merinoull i hög kvalitet och teknisk syntet som håller fötterna varma och torra under kyliga dagar. Strumporna har sömlös tå och är konstruerade i tre lager för lång hållbarhet under vandringar året om. Yttertyg: 65% nylon, 27% polyester, 8% elastan
Membran: 100% PU vattentätt och ventilerande membran
Foder: 44% merinoull, 22% polyamid, 30% polyester, 4% elastan

Waterproof Merino Socks är vattentäta ända upp till skaftet, men får du in vatten över skaftet kommer de bli blöta.
Egenskaper för Waterproof Merino Socks:
Skafthöjd: Mid
Material: Merinoull/Syntet
I Skandinavien har vi en lång tradition av friluftsliv. De flesta av oss har fått följa med våra föräldrar, redan som små barn. Vi tycker det är viktigt att föra denna tradition vidare till nästa generation. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra och det är en plats där vi tillåts att bara vara. Vi umgås på samma villkor och alla kan vara med, gammal som ung. Urberg® levererar utrustning och kläder som passar hela familjens upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med skandinavisk mentalitet. Det innebär prisvärda kvalitetsprodukter. Urberg® är anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

Visa alla Vandringsstrumpor

 • Miljö och etik

  Blank
  URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!