Komplettera outdoor-garderoben - 20% rabatt på utvalda varumärken!*    Använd koden: BRANDS

Wildlight Alu Table - ID: PL11101

UrbergWildlight Alu Table

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Wildlight Alu Table från Urberg

Wildlight Alu Table från Urberg är ett litet men stabilt campingbord som är smidigt att ta med på utflykten eller vandringen. Bordet är tillverkat i lätt aluminium och går både snabbt och enkelt att montera ihop utan några verktyg. Levereras i en praktisk förvaringspåse.
Egenskaper för Wildlight Alu Table:
Hållbarhet: 1%ForthePlanet
Totalvikt: 1000 g
Yttermått (Längd x Bredd x Höjd): 40x34x35,5 cm
I Skandinavien har vi en lång tradition av friluftsliv. De flesta av oss har fått följa med våra föräldrar, redan som små barn. Vi tycker det är viktigt att föra denna tradition vidare till nästa generation. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra och det är en plats där vi tillåts att bara vara. Vi umgås på samma villkor och alla kan vara med, gammal som ung. Urberg® levererar utrustning och kläder som passar hela familjens upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med skandinavisk mentalitet. Det innebär prisvärda kvalitetsprodukter. Urberg® är anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

Visa alla Campingmöbler

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!