WP 8x32 Mono - ID: A035723

UrbergWP 8x32 Mono

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om WP 8x32 Mono från Urberg

WP 8x32 Mono är en vattentät kikare från Urberg med 8 gånger förstoring och 32 mm objektiv. Kikaren ger en skarp och klar bild och passar utmärkt för fågelskådning, vandring, camping, konserter eller andra utomhusaktiviteter där du vill se bra på långt håll. •Prism BK7
•Vattentät 1,5 m i 3 min
•Dubbel beläggning på linserna
•Brett synfält 7,5°


URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet

Egenskaper för WP 8x32 Mono:
Stativfäste: Nej
Närgräns i meter: 3
Ögonavstånd (Eye-relief): 13,6 mm
Dioptrijustering +/- i dioptrier: -4 to +4
Vattentät: Ja
Förstoring: 8 ggr
Objektivets diameter: 32 mm
Synfält på 1000 m avstånd: 131 m
Vikt: 178 g
Vi i Skandinavien har en lång tradition med friluftsliv. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra, kan ladda batterierna och skapar gemenskap. Många av oss har säkert varma minnen från en lägereld med grillad korv och marshmallows. Friluftsliv kan vara allt från en uppfriskande promenad i parken till det stora äventyret. Naturupplevelsen tar sin fart så fort du går utanför dörren. Vi på Urberg vill leverera bra grejer som passar just dina upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med Skandinavisk mentalitet som innebär hållbara, jordnära, prisvärda och genuina kvalitetsprodukter. Urberg är även anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

Visa alla Kikare

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!