WP Outdoor Headlamp - ID: A042441

Kampanj

UrbergWP Outdoor Headlamp

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om WP Outdoor Headlamp från Urberg

WP Outdoor Headlamp är en lätt pannlampa från Urberg med ställbart fokus och maximal ljusstyrka på 215 lumen som lyser upp 70 meter framför dig. Pannlampan klarar av temperaturer ända ner till -30ºC och passar därmed utmärkt till vandringar eller utomhusarbete i kyligt klimat. Fokuserad ljusslinga
Låg: 10 lumen - 14 meter - 135 timmar
Hög: 215 lumen - 70 meter - 8 timmar

Bred ljusslinga
Hög: 70 lumen - 8 meter - 17 timmar

Rött ljus
2 lumen - 73 timmar
 • Dioder: Cree-LED, White LED, Red LED
 • Batterier: 3 st AAA (ej inkluderade)
 • Rött ljus
 • Tål temperaturer ner till -30ºC

URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet
Egenskaper för WP Outdoor Headlamp:
Antal dioder: 3
Vattenskydd: IPX6
Max Batteritid: 135 h
Laddningsbara batterier: Ja
Vikt: 90 g
Antal batterier 3 st
Batterier medföljer: Nej
Dimfunktion: Nej
Justerbar fokus: Ja
Max Ljusstyrka: 215 Lm
Max räckvidd: 70 m
Vi i Skandinavien har en lång tradition med friluftsliv. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra, kan ladda batterierna och skapar gemenskap. Många av oss har säkert varma minnen från en lägereld med grillad korv och marshmallows. Friluftsliv kan vara allt från en uppfriskande promenad i parken till det stora äventyret. Naturupplevelsen tar sin fart så fort du går utanför dörren. Vi på Urberg vill leverera bra grejer som passar just dina upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med Skandinavisk mentalitet som innebär hållbara, jordnära, prisvärda och genuina kvalitetsprodukter. Urberg är även anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

Visa alla Pannlampor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!