Sunglasses Exe - ID: A061810

UsweSunglasses Exe

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Sunglasses Exe från Uswe

Sunglasses Exe är lätta och slitstarka sportglasögon från Uswe som skyddar ögonen mot starkt solljus. Lins i polykarbonat med REVO beläggning som är 10 gånger starkare än glas- eller plastlinser.
 • UV skydd 400 - skyddar mot både UVA, UVB och UVC strålar.
 • Justerbar näsdel
 • CE standard
 • Hårt skal medföljer
Egenskaper för Sunglasses Exe:
Fotokromatisk lins: Nej
Utbytbar lins: Nej
Utbyteslins ingår: Nej
Polariserande: Nej
Spegellins: Nej
USWE är ett svenskt varumärke som är världsbäst på action packs. Officiell vätskeryggsäcksleverantör till Vasaloppet 2018-2020. Detta är vätskeryggan som gör att du dricker snabbare och säkrare i under träning/tävling, utan att den inverkar på din rörlighet och andningsförmåga. Vi vågar påstå att ryggan knappt märks av under aktivitet. Vår patenterade NDM™ 4-punkts bärsele med inbyggd stretchfunktion är designad till att följa dina kroppsrörelser. It’s all about – The Perfect Fit. Patenterad bärsele, individuell passform, 100% bounce free, möjliggör max rörlighet, stretchfunktion till bröstkorg

Mer från Uswe

Visa alla Sportglasögon

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!