Utrustning

(10585 produkter)

Välkommen till Outnorths absolut största kategorisida! Här hittar du allt du kan tänkas behöva för en lyckad utomhusupplevelse. Hos oss finner du bland annat längdskidor, tält, ryggsäckar, termosar, takräcken, kameror och pannlampor för att nämna några användbara produkter.

Vår ambition är att underlätta för dig som vill leva ett aktivt liv, oavsett ålder. Därför har vi försökt att samla produkter som vi tror att du kommer att uppskatta, oavsett vilken aktivitet du föredrar att utöva.  Är du exempelvis intresserad av att fjällvandra har vi sett till att du enkelt ska kunna beställa hem allting du kan tänkas behöva från ett och samma ställe. Hos oss kan du exempelvis hitta sköna sovsäckar, praktiska stormkök eller hopfällbara vandringsstavar som kommer komma väl till pass uppe på fjället.

Utrustning för både små och stora äventyr

Vissa aktiviteter kräver mer utrustning än andra och hur mycket utrustning som du faktiskt behöver kan även vara något av en smaksak. Vissa föredrar att begränsa sig och enbart investera i det allra nödvändigaste medan andra verkligen vill ha tillgång till allt man kan tänka sig för att underlätta så mycket som möjligt.  Därför har vi sett till att ha utrustningen just du söker, oavsett storleken på ditt kommande äventyr.

Handla din friluftsutrustning online

Det finns många fördelar med att handla friluftsutrustning online istället för i butik. I vår webbshop slipper du både trängas och köa och med bara några få klick så är beställningen gjord och inom några dagar har du fått din leverans hemskickad. Dessutom kan du göra en beställning oavsett vart du befinner dig i världen, så länge du har tillgång till internet.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!