Förlängt öppet köp t.o.m. 5/1 2024

Packpåsar & Packkuber

(297 produkter)

Packpåsar är behändiga när du ska ge dig av på resande fot. En packpåse kan komma i olika former och material men är till för att förvara dina ägodelar under resan. En del packpåsar är helt vattentäta medan andra är utformade för att hålla ordning på dina mindre prylar. På Outnorth hittar du packpåsar från varumärken som Eagle Creek och Sea to Summit med flera.

Hitta rätt packpåse för dina förutsättningar

När du ska välja packpåse är det bra att utvärdera vilka funktioner du vill att den ska fylla. Här hittar du packpåsar för mindre packning som annars lätt kan åka runt i din stora väska, så som kreditkort, kvitton och pass. Vill du undvika att dina underkläder sprids ut över väskan kan du köpa en liten packpåse att förvara dessa plagg i, då vet du alltid vart underkläderna ligger. Ska du ut på blöta äventyr kan du välja en packpåse som är vattentät där du kan förvara dina vattenkänsliga prylar säkert och undvika katastrofer som att mobiltelefonen eller kameran får sig ett dopp. Många packpåsar är utvecklingsbara vilket betyder att de kan öka i storlek om du behöver få plats med mer under resans gång. Om du är trött på skrynkliga kläder kan du packa dem i en packpåse som är anpassad för att hålla dina kläder skrynkelfria.

Packa enklare

Packa enklare och smidigare med en packpåse, köp flera olika modeller och strukturera upp din packning. Reser du med en stor ryggsäck kan det vara skönt att kategorisera upp packningen i olika packpåsar för att enkelt hitta det du letar efter och behålla kläder och prylar skyddade mot yttre påfrestningar.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!