Förlängt öppet köp t.o.m. 5/1 2024

Plånböcker & Värdeförvaring

(19 produkter)

Hos oss hittar du plånböcker och annan typ av värdeförvaring som passar till både dam, herr och barn. Du handlar enkelt plånböcker online och kan välja bland ett stort utbud från en rad välkända tillverkare av annan friluftsliv- och äventyrsutrustning.

Du hittar bra plånböcker från Dakine, Fjällräven, The North Face och en rad andra tillverkare.

Allt viktigt nära tillhands på ett och samma ställe

Det finns all anledning att ha en bra och ändamålsenlig plånbok. Plånboken följer med överallt och bra värdeförvaring är en viktig detalj på både stora och små äventyr. Under resan behöver pass, pengar och andra värdesaker ha sin självklara plats så att de snabbt och enkelt finns tillgängliga när du behöver dem.

Hos Outnorth hittar du bra och slittåliga plånböcker som klarar av hård användning och ser till att pengarna stannar där de ska. Att spendera lite extra på en bra plånbok är med andra ord en bra affär. Hos oss hittar du plånböcker i flera prisklasser med mer eller mindre avancerade egenskaper. Däribland vattentäta reseplånböcker med plats för penna, ovikta boardingkort och biljetter med korthållare och fack för mynt och sedlar.

Värdeförvaring

För dig som söker något mer avancerat än en plånbok finns flera smarta lösningar för pass och andra värdehandlingar som är bra att ha både säkert och nära tillhands på resan. Med passfodral och andra typer av säkerhetsfickor har du koll på alla värdesaker och resehandlingar. För kvinnor finns också smarta och diskreta lösningar med säkerhetsfickor som fästs över bh-bandet. Dessa hittar du bland annat från Eagle Creek vars värdeförvaring är tillverkad i skönt och tvättbart natursilke. Dessutom med livstidsgaranti.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!