Barnbärstolar

(18 produkter)

En barnbärstol är en bra investering om du vill ta med dig bebisen ut på äventyr i vildmarken. Ett enkelt och smidigt sätt att få med hela familjen, oavsett ålder, på roliga friluftsaktiviteter! Det är ofta svårt och tungt att ta med barnvagnen i skogen, på Outnorth hittar du ett välsorterat utbud av barnbärstolar från varumärken som Osprey och Thule.

Säker bärstol för dig och ditt barn

Du ska kunna lita på att din bebis sitter säkert i barnbärstolen. Förutom säkerhet ska det också vara bekvämt för både barnet och för dig som bär. Barnbärstolar finns i olika storlekar och designs, en del har löstagbar ryggsäck bakom, justerbar rygglängd och ergonomiska säten. Andra har sol- och regnskydd för bebisen samt smarta fickor och förvaring för blöjor och nappflaskor. En tumregel för hur litet barn du kan bära i stolen är hur länge barnet orkar sitta upp. Kan barnet sitta upp tio minuter är detta den längsta tiden du ska bära barnet i stolen. För att vara på den säkra sidan kan du tänka att barnet är lämpligt att bäras i stolen från cirka nio månader upp till fyra år.

Äventyr med hela familjen

Barnbärstolen gör det möjligt för hela familjen att njuta av utomhusaktiviteter. Ska du på utlandssemester och backpacka eller besöka platser där din vagn inte är praktisk är en bärstol perfekt. Det är dessutom ett bra alternativ till vagn inne i stan, då bär du helt enkelt ditt minsta barn och andra nödvändiga prylar på ryggen. På Outnorth hittar du det du behöver för ditt friluftsliv. Inga äventyr är omöjliga!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!