Barnryggsäckar

(71 produkter)

Ryggsäcken är barnens bästa vän eftersom den är enkel att bära och tillåter fria händer, perfekt för en massa lek och bus! Barnryggsäcken fungerar lika bra till skolan som på friluftsäventyret, låt barnen packa ryggsäcken inför vandringen med egna prylar som de kan tänkas behöva. På Outnorth har vi samlat våra favoriter som passar till aktiva barn -funktionella och ergonomiska ryggsäckar som inte gör ont att bära i roliga färger och former. Här hittar du populära ryggsäckar för barn från varumärken som Fjällräven, Jack Wolfskin och Bergans.

Smarta och slitstarka ryggsäckar

Barn är impulsiva och lever för stunden, om vill de leka kastar de av sig ryggsäcken och vi kan med säkerhet säga att ditt barns ryggsäck får ta emot mycket slit och släng under sin livstid. Därför är det viktigt att väskan är av hög kvalité och klarar av en fartfylld vardag. Barnryggsäckarna i Outnorths sortiment är konstruerade i slitstarkt material och en del av dem är vattenavvisande för att klara av lek i alla väder. Ett tips vi kan ge är att välja en ryggsäck med reflexer så att barnet syns trots mörka höstkvällar. Många ryggsäckar har smarta fickor och förvaring så att barnet enkelt hittar det den letar efter i väskan.

Avlasta barnets rygg

Det är precis lika viktigt med en ergonomisk ryggsäck för dina barn som det är för dig, när barnen växer är det viktigt att tänka på hur de bär. Stabila vandrings- och vardagsryggsäckar gör det enklare för barnet att vara ute längre. En barnryggsäck som är anpassad för vandring är ofta utrustad med höftrem, fästen, snoddar och smarta fack.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!