Cykelryggsäckar

(91 produkter)
Blank

Rekommenderad

Urberg
Utrail Backpack 2.1 Red
 

Ska du ut på cykeltur? Då har du kommit rätt! Outnorth erbjuder slitstarka och användbara cykelryggsäckar. Märken som Bergans, Camelbak, Chrome, Dakine, Fjällräven, Osprey, Thule, Uswe, VAUDE m.fl. Till exempel har vi Airborne 2 från USWE, som är den lättaste cykelryggsäcken i sortimentet. Byggd för de mest intensiva högpresterande åkarna. AIRBORNE 2 är en ultralätt ryggsäck som ger enastående passform och funktionalitet för 1-3 timmar snabb Med sin ultralätta vikt och dess "No Dancing Monkey harness Technology" är den här ryggsäcken nästan omärkbar när du åker. Inuti har AIRBORNE 2 en smal profil, Shape-Shift 1,5 liter vätskesystem och för din säkerhet, en vattensäker (ej vattentät) smartphoneficka. 

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!