Just nu - Fri hemleverans!   Gäller vid köp för minst 995 kr.

Background nature 380

Vi är ledsna men vi hittar tyvärr inte det du letar efter

Nedan finns några av våra mest populära produkter

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

På Outnorth hittar du damryggsäckar anpassade för vandring, cykling, klättring och andra aktiva tillfällen, speciellt anpassade efter kvinnans anatomi. Ryggsäckarna är smart utrustade med funktioner som gör äventyret till ett rent nöje. Hitta din favorit bland ryggsäckar från välkända varumärken som The North Face, Mammut och Osprey.

Funktionella ryggsäckar

En ryggsäck fungerar vid flera tillfällen, därför är det viktigt att utvärdera dina behov när du går i köpartankar. Du kanske ska på ett aktivt äventyr eller packa ryggsäcken för en resa utomlands, ta dig tid och kolla igenom sortimentet för att hitta den som passar dina ändamål. Här hittar du damryggsäckar anpassade för vätskesystem, optimala för längre vandringsturer och lite nättare ryggsäckar som funkar perfekt till jobbet. Välj en ryggsäck som uppfyller alla dina krav, här hittar du damryggsäckar i olika prisklasser och former. Gemensamt för alla damryggsäckar är att de är av senaste teknik och design, så du kan känna dig trygg med ditt val.

Välj din favorit

Damryggsäckarna kommer i en mängd färger och med hög komfort. Är du en person som sätter funktion först är en ryggsäck från Outnorth en utmärkt present till dig själv eller en vän. Investera i dig och ta hand om din rygg med en välgjord ryggsäck. Varje ryggsäck har en produktspecifikation där respektive produkts egenskaper är listade, där kan du läsa om vikt och packvolym med mera. På Outnorth har vi samlat allt du behöver för ett aktivt äventyr, komplettera med övrig utrustning som du kan tänkas behöva på vandringen.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!