Datorryggsäckar

(212 produkter)

Allt fler tar med sig datorn till och från jobbet. Studerande bär ofta med sig dator och tunga böcker. En praktisk och ergonomisk ryggsäck speciellt anpassad för bärbar dator underlättar tyngden på axlar och rygg. Med en datorryggsäck minimerar du tyngden och bär enkelt med dig dator, böcker och andra nödvändiga föremål. Här kan du välja bland välkända varumärken och snygga datorryggsäckar från bland annat The North Face, Haglöfs och Fjällräven.

Datorryggsäck för herr och dam

Välj bland flera olika färger och designs efter personlig smak och tycke, här hittar du datorryggsäckar för både dam och herr. Önskar du ha en klassisk modell kan du välja en datorryggsäck från ett välkänt varumärken som Fjällräven och Haglöfs. Ska du bära riktigt tungt rekommenderar vi dig att välja en ryggsäck med vadderade axelremmar för ökad komfort. Bär du datorn till vardags och vandrar på helgerna kan du välja en ryggsäck som funkar för båda ändamålen, en del datorryggsäckar har ett bärhandtag i toppen vilket ökar funktionaliteten.

Underlätta vardagen

Det är bättre för ryggen att bära tyngden jämt fördelad mellan axlarna istället för att bära datorn i en axelväska som endast belastar ena axel. Vet du med dig att du ska gå långt eller cykla till jobbet är en datorryggsäck att föredra, den kommer att underlätta din vardag på sätt du inte trodde var möjligt. Fördelen med en datorryggsäck är att du har händerna fria att prata i mobilen, bära kassar eller stoppa i fickan. Vi hoppas du hittar rätt ryggsäck här!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!