Background nature 380

Vi är ledsna men vi hittar tyvärr inte det du letar efter

Nedan finns några av våra mest populära produkter

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Gör du ofta kortare resor som inte kräver så mycket bagage? Du kanske vill slippa att stå och vänta på en incheckad väska? Då är kabinväskan till just för dig. En kabinväska är en mindre väska med hjul och handtag för att dra väskan. Kabinväskor finns i lite olika storlekar och utförande så dubbelkolla gärna med ditt flygbolag att de har en storlek som är giltig att ha med som handbagage. Godkänd mått för de olika bolagen hittar du med en lätt Google-sökning.

Kabinväskorna kommer i olika utförande, handtagen, hjulen och inredningen varierar i utförande och kvalitet. Vilken modell du ska välja handlar såklart om tycke och smak.

Mjuka kabinväskor

Mjuka kabinväskor tillverkas ofta i polyester eller nylon. Det är för att de ska vara lätta och slitstarka men de är känsliga för stötar. De har ofta fickor anpassade för laptops men tänk på att kabinväskan inte skyddar så bra vid hårdare behandling.

Om en lätt vikt är viktigt för dig och om du har en stöttålig packning är en mjuk kabinväska ett bra val.

Hårda kabinväskor

Hårda kabinväskor är stabilare och mer slagtåliga än de mjuka men är också lite tyngre. Idag är de flesta hårda kabinväskor tillverkade av en flexibel polykarbonat, den är lättare än de som är tillverkade av hårdplast utan att för den skull förlora sin hållfasthet.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!