BLACK FRIDAY!     Dam   Herr   Barn   SUPER DEALS

Background nature 380

Vi är ledsna men vi hittar tyvärr inte det du letar efter

Nedan finns några av våra mest populära produkter

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Ryggsäcken är en trogen följeslagare på många aktiviteter, till exempel när du fiskar, vandrar eller skidar. När du vandrar eller skidar längre turer med tung packning kan det vara skönt med en extra rem över höften eller bröstet för att avlasta för axlar och rygg. På Outnorth har vi samlat remmar och andra tillbehör till ryggsäcken för fler bekväma och roliga aktiva äventyr. Du hittar produkter från varumärken som Fjällräven, Klättermusen och Relags.

Utrusta ryggsäcken med nödvändiga remmar

Vi är alla olika och våra behov är individuella. När du ska ut på längre turer är det viktigt att all utrustning sitter som den ska och att du är bekväm. Här hittar du remmar till ryggsäcken som gör det lite enklare att bära din packning eftersom remmarna avlastar axlar och rygg genom att fördela tyngden. De flesta remmar hör till en ryggsäck från samma varumärke, så läs igenom produktbeskrivningen innan du beställer varan så du är säker på att det blir rätt. Vill du ha extra vaddering på ryggsäckens axelremmar hittar du ”shoulder pads” för Fjällrävens klassiska ryggsäck Konken, för både vuxna och barn. Till ryggsäcken hittar du även höftbälten och kompressionsremmar. Vill du fästa utrustning på din cykel eller kajak hittar du elastiska remmar bland sortimentet.

Bär ryggsäcken enklare med remmar

Dina fartfyllda äventyr blir enklare och roligare med rätt tillbehör. Kolla igenom vårt sortiment och hitta rätt rem för din ryggsäck. Ge dig ut i naturen och packa med varm choklad, mackor och sittunderlag. Andas in doften av skog och njut av att vara utomhus i den friska luften. Vi ses i skogen!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!