Background nature 380

Vi är ledsna men vi hittar tyvärr inte det du letar efter

Nedan finns några av våra mest populära produkter

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Det finns många bra ryggsäckar som skyddar väl mot väta, men när en riktigt ihållig regnskur öser ner kommer du vara glad om du packat med ett regnskydd. Hos oss hittar du regnskydd för ryggsäckar från bland annat Fjällräven, Haglöfs, Urberg och Osprey.

Regnskydd för alla ryggsäckar

Hos oss hittar du vattentäta regnskydd i olika storlekar, för både stora och små ryggsäckar. Regnskydden du hittar hos oss är lätta att packa med och är värt den lilla plats de tar i ryggsäcken. Förvara ditt regnskydd i ytterfacket på ryggsäcken så har du det lättillgängligt om himlen skulle öppna sig.

Regnskydden är ofta utrustade med remmar som drar åt skyddet ordentligt, för bästa möjliga skydd. Vid regnoväder blir det oftast mörkare och det kan vara bra att synas ordentligt, därför är många regnskydd utrustade med reflexer och starka färger som gör att du syns bättre i mörkret.

Håll packningen torr hela vägen

När vädret har bestämt sig för regn finns det inte mycket du kan göra för att stoppa det. Har du ett extra ombyte som gör att du kan hoppa ur dina blöta kläder när du kommer fram är det bara att härda ut. Visst kan det vara härligt med en ordentlig skur ibland, men det är aldrig kul att ha blöta kläder eller annan utrustning. Om du håller packningen torr hela vägen slipper du bekymra dig för genomvåt packning. Vi rekommenderar dig att investera i ett regnskydd för din ryggsäck så att inte vädret kan stoppa dina friluftsäventyr!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!