Vätskeryggsäckar

(119 produkter)

Under aktiva äventyr som löpning, vandring, cykling eller skidåkning är vätska nödvändigt för normal funktion och prestation. En vattenflaska är otymplig och vid cykel- och skidturer måste händerna vara fria. Det enklaste du kan göra är att investera i en vattenryggsäck anpassad efter ditt val av aktivitet. På Outnorth hittar du vattenryggsäckar från bland annat Salomon, Osprey och Bergans.

Välj rätt vattenryggsäck för dina behov

Vattenryggsäck har ett integrerat vätskesystem samt andra smarta funktioner som underlättar för dig när du sportar. Innan du bestämmer dig för modell, fundera över vilka funktioner du vill att din ryggsäck ska fylla. Behöver du en ryggsäck som är liten och lätt eller en modell där du får plats med lite mer packning för längre äventyr? Oavsett vad hoppas vi du hittar rätt modell här på Outnorth. Här hittar du ryggsäckar som enbart fyller vattenfunktionen, större modeller med plats för både packning och vätskesystem, ryggsäckar med kompressionsremmar och många fler varianter. Den gemensamma nämnaren är att alla ryggsäckar är funktionella och kommer göra ditt äventyr ännu bättre.

Orka längre med mycket vätska

Vatten är den mest naturliga energidrycken som finns. Med ett integrerat vätskesystem i din ryggsäck kan du vara säker på att få i dig den vätskan du behöver för att orka med hela äventyret, loppet eller träningspasset. Låt inte väder, vind eller material stoppa dig. På Outnorth har vi samlat praktiska redskap för att du ska kunna sporta och leva ett aktivt liv oberoende av väder eller aktivitet.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!