Vätskeryggsäckar

(123 produkter)

Under aktiva äventyr som löpning, vandring, cykling eller skidåkning är vätska nödvändigt för normal funktion och prestation. En vattenflaska är otymplig och vid cykel- och skidturer måste händerna vara fria. Det enklaste du kan göra är att investera i en vattenryggsäck anpassad efter ditt val av aktivitet. På Outnorth hittar du vattenryggsäckar från bland annat Salomon, Osprey och Bergans.

Välj rätt vattenryggsäck för dina behov

Vattenryggsäck har ett integrerat vätskesystem samt andra smarta funktioner som underlättar för dig när du sportar. Innan du bestämmer dig för modell, fundera över vilka funktioner du vill att din ryggsäck ska fylla. Behöver du en ryggsäck som är liten och lätt eller en modell där du får plats med lite mer packning för längre äventyr? Oavsett vad hoppas vi du hittar rätt modell här på Outnorth. Här hittar du ryggsäckar som enbart fyller vattenfunktionen, större modeller med plats för både packning och vätskesystem, ryggsäckar med kompressionsremmar och många fler varianter. Den gemensamma nämnaren är att alla ryggsäckar är funktionella och kommer göra ditt äventyr ännu bättre.

Orka längre med mycket vätska

Vatten är den mest naturliga energidrycken som finns. Med ett integrerat vätskesystem i din ryggsäck kan du vara säker på att få i dig den vätskan du behöver för att orka med hela äventyret, loppet eller träningspasset. Låt inte väder, vind eller material stoppa dig. På Outnorth har vi samlat praktiska redskap för att du ska kunna sporta och leva ett aktivt liv oberoende av väder eller aktivitet.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!