Axelväskor

(92 produkter)

Axelväskan är en klassisk väskmodell som inte bara är snygg, den är dessutom väldigt praktisk. En axelväska kan användas likväl till vardags som på friluftsäventyr och är en favorit för många. På Outnorth finns axelväskor i material som läder och textil för både herr och dam. Här hittar du fina väskor från varumärken som The North Face, Timbuk2 och Fjällräven.

Rätt axelväska för dig

Vill du använda väskan som vardagsväska till jobbet och på stan finns alternativ som är lite mer stilrena i skinn och textil, med plats för laptop och lunchlåda. Behöver du en axelväska som kan förvara dina träningskläder eller packas med tillbehör för äventyret finns flertalet modeller passande ändamålet. Om du ska bära väskan en längre tid rekommenderar vi en väska med vadderad axelrem så du inte får ont när du bär. Vill du ha en liten väska kan du spana in väskorna som går att bära över axeln eller runt midjan, enkla och smidiga för mindre äventyr. På Outnorth finner du ett brett sortiment av axelväskor i olika färger och material.

Packa smart

Oavsett vad du vill få plats med i axelväskan är det viktigt att packa smart, välj en väska med fiffiga funktioner som underlättar din packning. På Outnorth har vi samlat axelväskor för ett aktivt och funktionellt liv som klarar av väder och vind i en mängd olika färger och designs. Välj bland klassiska modeller från Fjällräven eller färgstarka från The North Face, vi hoppas du hittar din favorit här.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!