Cykelväskor

(32 produkter)

Det klassiska sättet att transportera packning med cykel är på pakethållaren eller i en cykelkorg på styret. Om du cyklar i tävlingssyfte eller i lite tuffare terräng kanske du behöver ta med dig enklare verktyg eller slang, saker som inte alltid är praktiska att förvara på pakethållaren eller i en korg. Cykelväskan gör det möjligt för dig att ta med packningen du önskar på ett smidigt sätt. På Outnorth hittar du cykelväskor från välkända varumärken som Thule och VAUDE.

Olika typer av cykelväskor

Ska du träningscykla någon timma kanske du endast behöver ta med mobiltelefonen och något litet verktyg, då räcker det med en mindre väska som kan fästas under sadeln eller på cykelramen. Ska du åka på ett längre cykeläventyr kan det vara bra med en cykelväska som rymmer mer packning. Köp en väska som fästs på pakethållaren och komplettera med ännu en väska som passar ovanpå för extra förvaring. Cykelväskorna du hittar på Outnorth passar de flesta cyklar och är tåliga mot väder och vind. Vill du fästa en väska på styret kan du välja en modell med flera smarta fack för mobil och nycklar med en praktisk ficka ovanpå locket för karta så att du kan hålla koll på din rutt medan du cyklar. Här finns cykelväskor för olika behov.

Cykeläventyr med hela familjen

Cykla smartare med funktionell förvaring som inte saktar ner dig - tvärtom! Samla ihop familjen och ge er ut på en fartfylld cykelsemester. Utrusta cyklarna med cykelväskor och upplev ert största äventyr hittills. Vi vet att stora som små älskar att cykla och väskorna du hittar här passar alla smaker, oavsett ålder.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!