Datorväskor

(7 produkter)

En dator innehåller oftast viktiga filer, bilder och dokument som du är rädd om och vill bevara. En datorväska är till för att skydda datorn och om man bär sin laptop i en datorväska så kan man vara trygg med att datorn klarar sig utan problem om man skulle råka stöta till den eller gå in i något av misstag. Dessutom skyddar datorväskan din dator mot regn och rusk och underlättar transporten av din dator när du ska ta dig från en plats till en annan.

Här på Outnorth har vi ett brett urval av både axelväskor och ryggsäckar som är perfekta att förvara din bärbara dator i. Vi har datorväskor för alla sorters storlekar och i en mängd härliga färger. Datorväskorna är dessutom utrustade med smarta funktioner och tillverkade av högsta kvalitet.

Datorväskor för alla tillfällen

En bra datorväska ska fungera för alla tillfällen, oavsett om du ska till jobbet eller skolan - den ska rymma allt som du behöver. Många av våra datorväskor har förutom plats för datorn även speciella fack för din surfplatta, mobiltelefon och andra viktiga prylar som du kan tänkas behöva under en vanlig dag. Många av väskorna är dessutom vattentäta vilket gör att de fungerar bra att använda både när du promenerar och när du cyklar oavsett vilket väder som råder.

Packa ner din dator i en ryggsäck

En ryggsäck är att föredra om du packar och bär riktigt tungt, då den hjälper till att fördela vikten jämt över ryggen vilket minskar risken för förslitningsskador. I en ryggsäck finns det även ofta gott om plats för olika tillbehör som mus, strömkabel och anteckningsblock. En ryggsäck kan också bra om du cyklar eller springer mycket till och från jobbet då den oftast sitter bättre på plats än vad en klassisk axelremsväska gör.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!