Kylväskor

(59 produkter)

Kylväska

Här hittar du vårt utbud av praktiska kylväskor för alla situationer. Håll mat och dryck fräsch när du är ute på äventyr i det vilda eller under långa bilresor. Vare sig du letar efter en liten kylväska som får plats i din ryggsäck eller en stor kylväska att använda på campingplatsen kan du hitta det du letar efter här.

Våra kylväskor finns i många olika storlekar och modeller. Letar du efter en matlåda som håller din lunch kall hela dagen? Eller en stor kylbox att ställa vid poolen på uteplatsen? Hos Outnorth hittar du ett brett sortiment i olika stilar och storlekar att välja mellan.

Håll mat och dryck fräsch under dina äventyr med en kylväska

Är du trött på att drycken blir varm och att grönsakerna i dina smörgåsar är blöta och mjuka? Med en funktionell kylväska kan du förvara mat och dryck på ett optimalt sätt och se till att allt är fräscht och smakar lika gott som hemma i köket.

Kylväskor kommer i många olika former och storlekar för att passa alla möjliga behov. Du kanske behöver en kylväska som håller matsäcken fräsch i bilen när du ska bila ner till Europa. Eller en väska som står på altanen och håller drycken kall under grillfesten? I vårt sortiment kan du hitta en väska för alla möjliga behov och situationer.

Mjuk kylväska med snygg design

En mjuk kylväska är tillverkad av syntetiskt textil och ser oftast ut som en traditionell tote bag. Kylväskan har isolerande väggar på insidan som håller temperaturen och gör att du kan förvara och ta med dig mat och dryck till stranden, skogen eller parken.

Kylväska tillverkad av hårda material

Kylväskor tillverkade av hårdplast, metall och andra hårda material är perfekta att ha i bilen, husbilen, båten eller på uteplatsen. Denna typ av kylväskor kallas ibland kylbox. En hård kylväska har bättre isoleringsförmåga än mjuka modeller och lämpar sig bättre till situationer där väskan inte behöver bäras runt.

Tillbehör till kylväska

Kylväskor har väldigt bra isoleringsförmåga och håller temperaturen kall längre än vanliga väskor. Men för att få det mest ur din kylväska och hålla mat och dryck kall längre kan du köpa till extra kylklampar.

En kylklamp är en plastlåda fylld med vätska som du förvarar i frysen. När det är dags att använda kylväskan lägger du ner kylklamparna i din kylväska. Kylklampar finns i många olika storlekar så att du kan hitta en modell som passar just din kylväska eller kylbox.

Upptäck vårt sortiment av kylväskor

Med en mängd olika storlekar och design att välja mellan har vi kylväskor som passar allas behov. Oavsett om du ska ut på en picknick, en lång dag på stranden eller en campingtur kan du hitta en kylväska här som täcker dina behov.

Några av egenskaperna hos våra kylväskor inkluderar:

Beställ din kylväska hos Outnorth idag

Behöver du en kylväska inför en kommande utflykt, bilresa eller en permanent kylningslösning till uteplatsen? Hos Outnorth hittar du allt du behöver för att hålla mat och dryck i rätt temperatur. Förutom våra kylväskor kan du även kika på vårt utbud av campingutrustning, stormkök och stora ryggsäckar.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!