Kylväskor

(57 produkter)

Ska du ut på äventyr en varm sommardag? Håll maten och drycken kall och god! Outnorth erbjuder funktionella och tåliga kylväskor i olika material. Märken som Campingaz, Coleman, Urberg m.fl. Till exempel har vi Cooler Bag 12 L från Urberg, som är en mjuk men ändå stadig kylväska. Väskan rymmer 12 liter och har en ställbar axelrem, frontficka och stor toppöppning. Enkel att rengöra och tar väldigt liten plats när den är tom. Perfekt att ha med sig på alla äventyr!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!