Midjeväskor

(111 produkter)

Midjeväskan har ur ett modeperspektiv fått både ris och ros genom tiderna. Men att den är praktisk är inget vi kan förneka. Tack vare midjeväskan kan du alltid ha dina viktigaste saker nära till hands, oavsett aktivitet. Hos Outnorth hittar du midjeväskor från bland annat Bergans, Fjällräven, Lundhags och Klättermusen.

Ha alltid det viktigaste nära till hands

När det kommer till outdoor-sammanhang och äventyr ute i naturen har midjeväskan sedan sitt intåg på marknaden alltid varit en populär följeslagare. För löpning, fiske, jakt, klättring och längdskidåkning kommer det ofta tillfällen då du enkelt behöver komma åt viktiga saker, eller vill kunna lägga ifrån dig handskar eller glasögon i farten. Inte minst när du behöver dricka vatten under själva aktiviteten, som exempelvis vid skidåkning eller löpning. Då kommer en midjeväska med hållare för vattenflaskor väl till pass.

Om du ger dig ut på en kortare tur och inte har behov att ha med dig så mycket är midjeväskan också en utmärkt kamrat. Den är dessutom ett bra komplement till ryggsäcken på längre äventyr.

En klassiker på resan

På resan har du alltid pass, pengar, mobiltelefon och andra viktiga tillhörigheter nära till hands i midjeväskan. När du inte har dessa viktiga saker i yttre fickor på ryggsäcken, eller i bakfickan, så skyddar du dig också bättre mot eventuella ficktjuvar. Att alltid ha för vana att ha det viktigaste i midjeväskan minskar också risken för borttappade pass och biljetter, som bara inte får försvinna när du är på resande fot. Midjeväskan är en klassiker som är här för att stanna. Hos oss hittar du snygga midjeväskor med smarta funktioner för stora som små äventyr.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!